Revlon Ultra HD Lipsticks

A little while ago I received three Ultra HD Lipsticks from Revlon. In this post we will take a look how HD one lipstick can be. If you are interested in finding it out, keep reading.

Mõni aeg tagasi sain ma Revlonilt väikese pakikese uute, alles müügile tulnud, Ultra HD huulepulkadega. Selles postituses vaatamegi, et kui HD üks huulepulk olla saab. Kui soovid teada saada, jätka lugemist.

revlon ulra hd ipstick

I received lipsticks in the tones called HD Rhubarb (red), HD Sand (brownish nude), and HD Blossom (rosy lavender)  

Pakis oli kolm huulepulka toonides HD Rhubarb (punane), HD Sand (liivakarva pruun), and HD Blossom (roosakas lavender)  

revlon ultra hd lipstick

HD Rhubarb

It is a rosy red toned lipstick. Although, it looks under some angles like a cool toned red, it mostly has rose red colour. It is a more cheerful and easygoing red than the classical blue toned, red carpet red. It would look beautiful on everyone who likes to wear red lipsticks. HD Rhubarb is a good addition to my collection.

revlon ultra hd lipstick rhubarb

 

Tegemist on roosakat tooni punase huulepulgaga. Mõne nurga all paistab see olevat külma tooni punane, kuid peamiselt on näha roosakat punast värvi. Huulepulk on rõõmsavärviline ja ergas punane. See sobib kõigile, kes ka muidu kannavad punast huulepulka. HD Rhubarb on hea lisa minu kollektsioonile.

revlon rhubarb swatch

HD Sand

It is a nude light brown. It reminds me of a cool toned caramel or terracotta. It isn’t the best tone for my complexion but despite that, it is a beautiful tone. I think HD Sand will be a great finishing tone for a light everyday subtle makeup look. Maybe for “no makeup” makeup days?

revlon ultra hd lipstick sand

Tegemist on heleda pruunikat liivakarvatooni huulepulgaga. Selle toon meenutab mulle külma varjundiga karamelli või terracottat. Vaatmata asjaolule, et see minu nahatooniga eriti ei sobi, on see väga kaunis huulepulga toon. Ma arvan, et HD Sand oleks ideaalne täiustamaks kerget meiki.

revlon ultra hd sand swatch

HD Blossom

This is a rosy cool lavender toned lipstick. At some angles it looks more pink and at some others, more lavender. HD Blossom would be perfect for modest but cheeky look. It’s a nice tone to wear at a summer picnic.

revlon hd ulra blossom

HD Blossom on külma alatooniga lavendlikarva huulepulk. Mõne nurga alt näeb see välja rohkem roosakas ning mõne teise nurga alt pigem lavendlililla. HD Blossom annab tagasihoidikule meigile särtsu juurde. Minu meelest oleks see ideaalne kanda piknikule minnes.

revlon ultra hd blossom swatch

Package

The package is long and sleek with a shiny outer surface. The package tone is the same as the lipstick tone. It’s really nice because then you can see from afar, which colour you are reaching for and save time. The time saving might only be a few seconds but if you are in a hurry, a few seconds matter.

Pakend on peen ja läikiv. Pakendi toon on sama, mis huulepulgalgi. See on väga hea, sest siis näeb juba kaugelt ära, mis tooni järele sa kotis/sahtlis haarad. Ajasääst on võibolla mõni sekund, aga hommikul, kui on kiire, siis need mõned sekundid on kullaväärtusega.

relvon hd liptsick

The cap is transparent and sits well. It clicks on and off so I can be sure it won’t just come off in my purse.

Kork on läbipaistev ning püsib huulepulgal hästi. Pealt ära ja peale tagasi võttes/pannes käib väike klõpsatus. Mulle on see igati sobiv lahendus, sest siis ma saan kindel olla, et kork on ilusti peal.

The rolling up mechanism also is with a one click. The first turn is a tad harder because it has the stopper on. After the click it rolls up and down smoothly. When rolling in, there is another click, which tells you that the lipstick is in its original place. That is good, because then you can be sure you won’t accidentally jab the actual lipstick with the cap.

Huulepulga keeramismehanism käib samuti klõpsatusega. Alguses tuleb huulepulk välja raskemalt, sest stopper on paigas. Pärast klõpsatuse kuulmist liigub huulepulk pesast välja sujuvalt. Tagasi keerates on samuti üht klõpsatust kuulda. See annab märku, et huulepulk on oma asendis tagasi ja korgi saab ilusti peale panna.

Formula

The formula is soft and creamy, and the application is easy. It is well pigmented and tone intensive. The finishing look is also soft and creamy. It gives lips a fresh young look.

Huulepulgad on pehmed ja kreemjad ning pealekandmine sujuv. Kõik huulepulgad on hästi pigmenteeritud ning toonid erksad.

The lipstick stays put on my lips and doesn’t bleed on my teeth. It  isn’t fully touch proof lipstick, so the lip stain stays on a glass if I drink. Despite not being touch proof, it stays on quite well. I can snack and eat a little meal without having to worry about how my lips look after. Therefor, for me, it is quite a care free lipstick. I can enjoy life without having to put much thought to the appearance of my lips.

Huulepulk püsib huultel hästi ja ei valgu hammastele. Tegemist ei ole täielikult puutekindla huulepulgaga, seega see jätab kruusile jäljed kui jood. Vaatamata sellele püsib huulepulk huultel hästi. See elab üle väiksemad lõunatamised ja näksimised. Huultelt kuludes kulub see ära ühtlaselt, mis on samuti suur pluss. Seega, tegemist on küllaltki murevaba huulepulgaga.  

The lipsticks smell nice. They have half sweet berry scent. The scent is quite similar to Revlon Ultra HD Matte Lipcolor. So if you have one lipcream from that range, you can imagine the scent of Ultra HD Lipsticks too.

revlon ultra hd matte lipstick matte lipcolor

Huulepulk lõhnab hästi. Nende aroom meenutab mulle marjasegu ning on küllaltki sarnane Revlon Ultra HD Matte Lipcolor´ile. Kui sa tead, kuidas need lõhnavad, siis sa tead ka kuidas antud huulepulgasari lõhnab.

As a conclusion, I can say that the Revlon Ultra HD Lipsticks are a great addition to anyone´s makeup collection. They are beautiful carefree lipsticks with gorgeous intense tones and long lasting formulas.

Kokkuvõtvalt võin öelda, et Revlon Ultra HD huulepulgad on hea täiendus iga meigihuvilise kollektsiooni. Nad on ilusad ja murevabad huulepulgad, millel on pigmenteeritud toon ja kauapüsiv koostis.

revlon ulra hd ipstick

Have you tried Revlon lip products? What are your favourites from them?

Kas sa oled varem Revloni huuletooteid proovinud? Mis on sinu lemmikud?

If you have any questions or comments, don’t hesitate to let me know.

Also, make sure you like and follow my blog, my Bloglovin´ page, my Twitter,  my Facebook page, and Instagram so you won’t miss out on any future posts! You can also check out my Pinterest. If you have a Snapchat, add me- Adryanawp.

Thank you for reading,

Adryana

Kui teil on küsimusi või kommentaare, ärge kõhelge neist mulle kommentaarides teada anda.

Samuti ärge unustage vajutada “meeldib” ning jälgida mu blog, mu Bloglovin´ lehte, Twitterit, Facebook lehte ja Instagrami, et te ei magaks maha uusi postitusi. Võite pilgu peale visata ka mu Pinterestile.  Kui teil on olemas ka Snapchat, lisage mind- Adryanawp.

Tänan lugemast,

Adryana

 

 

4 thoughts on “Revlon Ultra HD Lipsticks

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s