AFFECT Professional Cosmetics / AFFECT kosmeetika

Last weekend I went to a Beauty Convention in Tallinn, which is held twice a year. At the convention I saw a lot of different brands, shopped a lot, and went home with new makeup. One of the brands who had an amazing booth was AFFECT Professional Cosmetics. I got a few new makeup items from them, and in this post we will take a closer look.

Eelmine nädalavahetus oli Tallinnas Ilumess. Ilumessil olid koos erinevad kosmeetika-, naha-, juuksehooldusbrändid. Ma sain päris mõnusalt ostelda ja koju naasesin uute kosmeetikatoodetega. Üks brändidest, kelle tooted minuga messilt lahkusid oli AFFECT kosmeetika. Siin postituses vaatamegi saadud tooteid lähemalt.

affect cosmetics1

I walked away with three eyeshadows, a lip pencil, a foundation, and a mosaic bronzer. The bronzer is actually more like a highlighter.

Minuga tulid kaasa kolm lauvärvi, huulepliiats, jumestuskreem ja päikesepuuder. Päikesepuuder on siinkohal pigem särapuuder.

Colour Attack Foiled Eyeshadow

Pink eyeshadow Y-0011

It is a pressed, foiled eyeshadow in a gorgeous hot fuchsia pink tone. The eyeshadow is really pigmented. It doesn’t matter if it’s in the pan, on the lid, or on the hand as a swatch. The tone doesn’t change.

Tegemist on klassikalise presslauvärviga fuksiaroosas toonis. Lauvärv on mõnusalt pigmenteeritud. Siinkohal pole vahet, kas ma kannan seda käeseljale või laule. Toon ei muutu.

affect cosmetics Y0011

The eyeshadow is easily blendable and stays on all day. It doesn’t smear, smudge, crease, or fall under my eye. It applies well with a brush, but with finger the metallic tone comes out better.

Lauvärvi on kerge hajutada ja see püsib peal kogu päeva. See ei pudene ega lähe ka laiali päeva jooksul. Lauvärvi saab peale kanda pintsliga, aga sõrmega peale kandes tuleb metalne toon paremini esile.

Love Colours Mineral Baked Eyeshadow

Green eyeshadow W-0009

It is a baked eyeshadow in a gorgeous lime yellow tone. The eyeshadow is not as pigmented as the pink. The effect comes out especially well when I add a white eyeshadow base under it.

Tegemist on niiöelda “küpsetatud” lauvärviga. See on ilusat laimi kollakas-rohelist värvi. Kahjuks ei ole see nii pigmenteeritud kui roosa. Laimivärv tuleb hästi esile, kui kanda alla valget aluskreemi.

affect cosmetics W0009

The eyeshadow is easily blendable. It doesn’t smear, smudge, crease, or fall under my eye. I like to wear it on the lid or in the corner of my eye. The tone is good to bring more light to the eye and make them visually bigger.

Lauvärv on hästi hajutatav. See ei pudene ega lähe päeva jooksul laiali. Mulle meeldib seda kanda liikuval laul ja/või silma sisenurgas. Ere värv on suurepärane toomaks rohkem valgust silmile.  

Dark green eyeshadow W-0002

It is a baked dark green, almost black eyeshadow with blue glitter in it. The eyeshadow is not as pigmented as the pink. It makes a beautiful effect colour on the lids. Since it has glitter in it, the eyeshadow tends to fall under my eye during the application. It’s not a big issue because that happens with glittery eyeshadows. The eyeshadow is easily blendable.

Tegemist on tumerohelise, peaaegu musta lauväviga, millel on lisatud sinakat sädelust. Nagu laimiroheline, on ka see lauvärv “küpetatud”. Pigment ei ole nii tugev kui roosal lauvärvil. Lauvärvi on kerge hajutada.

affect cosmetics W002

Mulle meeldib effekt, mida ta annab silmale. Kuna lauvärvis on sädelus sees, kipub see pealekandmise ajal silma alla pudenema. See aga ei ole minu jaoks midagi uut, sest sädelusega lauvärvid kipuvad seda tegema.   

affect cosmetics pressed eyeshadow baked

Mosaic Pressed Bronzer

The bronzer/highlighter H-0102

It is a mosaic bronzer that actually can be used as a highlighter. It has a light cold white highlighting tone, very icey. It goes so well with a cool toned makeup look. I like to combine it with minty or silver toned eyeshadows. It makes a beautiful highlighted spot in middle of a moving lid.  

The highlghter contains Aloe Vera extract which has moisturising antioxidant properities.

Affect cosmetics mosaic H0102

Tegemist on mosaiik päikesepuudriga, mis tegelikult on pigem särapuuder. Sellel on külmvalge läbikumav jäine toon. See sobib suurepäraselt jahedates toonis tehtud meigiga. Mulle meeldib seda kombineerida mündi või hõbedaste lauvärvidega. See annab ilusa helgi, kui kanda seda liikuva lau keskele.

Särapuudrisse on lisatud aaloe vera ekstrakti, millel on niisutavad ja antioksüdanti omadused.

Perfect Matt Foundation SPF 15 Oil Free

It has light coverage and a matte finish. I have it in the lightest tone. The foundation stays on well the whole day. It is easy to apply it with a makeup sponge or with a brush. The result is smooth either way.

Jumestuskreemil on kerge katvus ning matt lõpptulemus. Mul on see kõige heledamat tooni, mis sobib mulle küllaltki hästi. Seda on kerge peale kanda nii pintsli kui ka käsnaga. Tulemus on ühtlane igal juhul.

affect cosmetics matt foundation lip liner

Shape&Colour Lipliner Pencil Long Lasting

It is a lip pencil in the shade Nude. I think it is a perfect shade for any lipcolour because of its subtle tone. I like to use it under lip glosses to give my lips that extra something. The pencil is soft and glides on well. It fixes lip colours on place and makes them last longer.

Huulepliiats on neutraalset tooni. Minu meelest on see ideaalne toon iga huulepulga alla, sest see ei ole pealeükkiva värvusega. Mulle meeldib seda kanda huuleläike all, et anda huultele rohkem tooni. Huulepliiats on pehme ja seda on kerge huultele kanda. Nagu huulepliiats ikka, see fikseerib huulepulga ning pikendab selle püsivust.

 

Have you tried AFFECT cosmetics before? What are your favourite products from them?

PS: AFFECT is looking for distributors in Estonia! If you’re interested, let me know!

affect professional cosmetics

Kas sa oled AFFECT kosmeetikat varem kasutanud? Mis tooted on su lemmikud?

PS: AFFECT otsib Eestis edasimüüjaid! Kui te olete sellest huvitatud, andke mulle teada!

affect cosmetics

If you have any questions or comments, don’t hesitate to let me know.

Also, make sure you like and follow my blog, my Bloglovin´ page, my Twitter,  my Facebook page, and Instagram so you won’t miss out on any future posts! You can also check out my Pinterest. If you have a Snapchat, add me- Adryanawp.

Thank you for reading,

Adryana

Kui teil on küsimusi või kommentaare, ärge kõhelge neist mulle kommentaarides teada anda.

Samuti ärge unustage vajutada “meeldib” ning jälgida mu blog, mu Bloglovin´ lehte, Twitterit, Facebook lehte ja Instagrami, et te ei magaks maha uusi postitusi. Võite pilgu peale visata ka mu Pinterestile.  Kui teil on olemas ka Snapchat, lisage mind- Adryanawp.

Tänan lugemast,

Adryana

 

6 thoughts on “AFFECT Professional Cosmetics / AFFECT kosmeetika

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s