Essence Glow & Care Luminous Nail Polishes. Are They As Good As The Rest Of Essence Nail Polishes?

A little time ago Essence sent me a gorgeous package full of items from their Spring/Summer collection. I was eager to try all of them and then share my thoughts with you. For a few weeks you’ll be seeing reviews about Essence’s new products.

Mõni aeg tagasi saatis Essence mulle vahva pakikese, milles olid uued tooteid kevad/suvi 2017 kollektsioonist. Ma rõõmuga proovin need kõik järele ning jagan oma mõtteid teiega. Järgnevate nädalate jooksul kirjutan ma kõigist pakikeses olnud toodetest.

This time, we will take a look at Essence Glow & Care Luminous Nail Polishes.

Sel korral räägime lähemalt Essence uuetest Glow & Care Luminous küünelakkidest.

essence glow care kukui oil

Essence Glow & Care nail polishes are infused with Kukui Oil. The oil gives nails strength and makes them look healthier.

Essence Glow & Care küünelakkidesse on lisatud Kukui õli. Kukui õli aitab hooldab küüsi ning annab neile juurde tugevust.

I received two nail polishes- a magenta tone 06, Berry Caring and pearl pink tone 02, Go For Glow.

Mina sain kaks küünelakki- tumelillaka tooni 06 Berry Caring ja pärliroosa 02 Go For Glow.

06 Berry Caring

The tone is rich dark magenta. It applies evenly with one coat. To get a nice deep colour, I had to apply two coats, which is okay. Most nail polishes need two coats to look nice anyway, so this isn’t necessarily a bad thing.

Berry Caring on tumelilla-roosa toon. Juba ühe kihiga on küüs ühtlaselt kaetud. Tegemist on ilusa sügava tooniga, mis tuleb kõige paremini välja siis, kui kanda peale kaks kihti. Enamus lakkidest näevad kõige paremad välja siis, kui küüntel on kaks kihti, seega Berry Caring ei ole erand.

essence glow care dark plum

The nail polish has a decent drying time. It’s not super fast but it isn’t slow either. I´d say it needs 10 minutes before applying a top coat. Again, it is a reasonable time frame when it comes in nail polish drying. It is exactly that kind of good ten minutes to watch a video from Youtube.

Küünelakk kuivab umbes kümne minutiga. See ei ole kõige kiirem kuivamisaeg, aga see ei ole ka kõige aeglasem. Minu jaoks on see täiesti tavaline. Saangi Youtube´st video või kaks ära vaadata kuni ootan küünelaki kuivamist.

02 Go For Glow

The tone is pink pearl. With this nail polish I had to apply two coats to get an even result. Two coats helps to bring out the tone too. The formula is also a bit thicker than Berry Caring.  

Go For Glow on pärlroosa küünelakk. Selleks, et saada ühtlast tulemust, pidin peale kandma kaks kihti. Ühega jäi lihtsalt mõni koht õhemaks kui teine. Mulle tundub, et see lakk on ka oma tekstuurilt veidi tihedam kui Berry Caring.

essence glow care light pink

The drying time is the same as Berry Caring. It takes decent 10 minutes before it is dry enough for a top coat.

Kuivamisaeg on sama, mis Berry Caring´ul. Kulub umbes kümme minutit seni kuni lakk on piisavalt kuiv pealislaki jaoks.

IMG_20170329_184025_324

Brush

Brush, brush, brush… as much as I want to praise it like I have with past Essence nail polishes, I can’t. These nail polishes don’t have that nice wide curve on the tip brush. They have that simple brush- the regular size and rather straight tip. I mean, it is a decent brush but it is not as good as their Gel Nail Polish or Colour Boost Nail Polish line.

Pintsel, pintsel, pintsel… ma tahaks seda kiita sama palju kui ma olen kiitnud teisi Essenci küünelakkide pintsleid, aga ma ei saa. Glow & Care küünelakisarjal ei ole seda mõnusat laia ja tipust ümarat pintslit. Neil on need tavalises mõõdus, otsast suhtelised sirged pintslid. Selles mõttes, et see on hea pintsel, aga see ei ole nii hea kui nende Gel Nail Polish või Colour Boost Nail Polish sarja oma.

Overall I can say that I like the nail polishes, but I wish the brush could be different. See, other Essence nail polishes spoilt me already! Horrible, isn’t it? 😀

Üldiselt ma saan öelda, et mulle meeldvad need küünelakid. Ainuke asi, mis võiks erinev olla, on pintsel. Näete? Essence´i teised küünelakid on mind juba ära rikkunud! Elu on nüüd nii raske, kohutav, kas pole? 😀

This year Essence celebrates its 15th birthday!!! Yay! Happy Birthday to Essence!!!

If you want Essence to see your birthday wishes, then you can send them a photo greeting here- https://happybirthday.essence.eu/en/#congratulations

Let Essence know how many great fans they have around the globe!

Sel aastal tähistab Essence oma 15ndat sünnipäeva! Jeee!!! Palju õnne, Essence!!!

Kui sa soovid ka ise sünnipäevaõnnitlused Essencile teele panna, siis saad seda teha siin – https://happybirthday.essence.eu/en/#congratulations

Anname Essencile teada, kui palju on fänne neil üle maailma!

Have you tried the Essence Glow & Care nail polishes? How did you like it? Let me know in the comments!

Kas sa oled kasutanud Essence Glow & Care küünelakke? Kuidas sulle see meeldis? Jäta oma vastus kommentaaridesse!

If you have any questions or comments, don’t hesitate to let me know.

Also, make sure you like and follow my blog, my Bloglovin´ page, my Twitter,  my Facebook page, and Instagram so you won’t miss out on any future posts! You can also check out my Pinterest. If you have a Snapchat, add me- Adryanawp.

Thank you for reading,

Adryana

Kui teil on küsimusi või kommentaare, ärge kõhelge neist mulle kommentaarides teada anda.

Samuti ärge unustage vajutada “meeldib” ning jälgida mu blog, mu Bloglovin´ lehte, Twitterit, Facebook lehte ja Instagrami, et te ei magaks maha uusi postitusi. Võite pilgu peale visata ka mu Pinterestile.  Kui teil on olemas ka Snapchat, lisage mind- Adryanawp.

Tänan lugemast,

Adryana

 

10 thoughts on “Essence Glow & Care Luminous Nail Polishes. Are They As Good As The Rest Of Essence Nail Polishes?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s