March empties/Märtsi tühjad potsikud/totsikud

Another month has ended and it’s time to see what products I finished in the past four weeks.

Veel üks kuu on möödunud ja ongi aeg vaadata, mis tooted ma viimase nelja nädala jooksul lõpuni kasutasin.

march empties

The Body Shop Instaglow CC Cream Bright Glow

Bright Glow CC cream was meant for light skin. On the packaging it says reduces sallowness and brightens complexion. I was wearing it by itself, under powder, foundation, and under a combination of the two. It worked well as a foundation primer. The finish was silky and matte, which I really liked. The CC cream also gave sun protection SPF 20, which was necessary during summer. You can read more about it here

bright

Would I repurchase? Yes

Bright Glow CC kreem oli mõeldud heledale nahale. Pakendi peal oli kirjas, et see vähendab punetust ja annab näole sära ja värskust. Ma kasutasin seda üksinda, koos puudriga, koos jumestuskreemiga ja ka nende all. See toimist jumestuskreemi aluskreemina hästi. Lõpptulemus oli siidine ja matt, mis meeldis mulle väga. CC kreemil oli ka SPF 20, mis oli kasulik just suvel. Rohkem infot siin

Kas ma soetaksin uuesti? Jah

body butter bright glow
The Body Shop Shea Body Butter

It was the fourth shea body butter in my life and I still love it. I loved the appearance, smell, texture, and feeling after applying. It was perfect for pampering myself. It moisturised my skin well and left a nice sweet smell to it.

Would I repurchase? Yes

See on neljas shea või kehakreem, mille ma olen lõpuni kasutanud. Mulle meeldib, pakend, lõhn ja tekstuur. Pärast kasutamist on nahk pehme ja lõhnab hästi.

Kas ma soetaksin uuesti? Jah

NYX The Curve eyeliner

I loved it! As you can see from the picture, the liner handle is curved. It was especially designed to have an innovative ergonomic shape that made applying liquid liner mistake-proof. Since it had a little curve in the handle too, you could have a firm grip applying the liner. You can read more about it here.

Would I repurchase? Yes

nyx2

Mulle meeldis The Curve silmalainer! Nagu pildilt näha, on silmalaineri ümbris kaardus. See oli spetsiaalselt disainitud selliseks, et laineri hoidmine oleks ergonoomiline. Tänu kindlale haardele laineri ümber, oli seda ka lihtne kasutada. Rohkem infot siin.

Kas ma soetaksin selle uuesti? Jah

nyx curve lash primer

NYX Big & Loud Lash Primer

When I used it for the for the first time I was surprised. Oh my god! I had lashes! In their natural form, my lashes are short and straight. I applied two coats of primer and two coats of mascara. The result was amazing.

Kui ma kasutasin seda esimest korda, olin ma üllatunud. Mul oli ripsmed! Minu enda riipsmed on lühikesed ja sirged. Ma kandsin peale kaks kihti alusripsmetušši ja siis veel kaks kihti musta ripsmetušši. Tulemused olid imelised.

The brush was thin and long. For me it was easy to work with. All lashes got an even coat and they dried quickly.

Alusripsmetušši hari oli pikk ja peenikene. Sellega oli lihtne ümber käia. Kõik ripsmed said ilusti kaetud ja ripsmetušš kuivas ripsmetel kiiresti.

Would I repurchase? Yes

Kas ma soetaksin uuesti? Jah

Rimmel Scandaleyes Rockin´ Curves mascara

This mascara had a slightly odd wand but it did it’s job well. With one stroke I managed get all my lashes covered. With two-three coats my lashes were curled and long, they were separated with slightly more volume than before. It didn’t flake or smudge on me throughout the day.

scandal-eyes

Ripsmetušil oli omapärane hari, aga see tegi oma tööd hästi. Ühe tõmbega ma sain kõik oma ripsmed kaetud. Kahe-kolme kihiga mu ripsmed nägid välja pikad, eraldatud ja koolutatud. Ripsmetušš püsis läbi päeva ilusana ja pudenemata.

Would I repurchase? I rarely repurchase mascaras just because there are so many I´d like to try

Kas ma soetaksin uuesti? Ma harva ostan samu ripsmetušše uuesti, sest saadaval on nii palju erinevaid, mida ma ka sooviksin proovida.

maybelline lash sensational scandal eyes rockin curves

Maybelline Lash Sensational Luscious

I loved the original Maybelline Lash Sensational (pink tube), so I had to try this one out too. It wasn’t as good as the original but I still liked it. It lengthened and gave a bit of volume too. It didn’t smudge or flake on me.

lash-sensational

Mulle meeldis Maybelline Lash Sensational (roosa pakend), seega ma pidin kindlasti seda ka proovima. See ei olnud nii hea kui originaal, aga see polnud ka kõige kehvem. See pikendas ja andis natuke volüümi. Ripsmetušš püsis läbi päeva ilusana ja pudenemata

Would I repurchase? I rarely repurchase mascaras just because there are so many I´d like to try

Kas ma soetaksin uuesti? Ma harva ostan samu ripsmetušše uuesti, sest saadaval on nii palju erinevaid, mida ma ka sooviksin proovida.

Holika Holika Baby Pet Magic Mask Sheet Vitality Panda

I use the baby pet masks mainly because they look cute and are easy to use.  The scent of the mask was nice. I loved the feeling of it on my skin. The mask moisturised my skin.

Ma kasutan Baby Pet kangasmaske peamiselt selle pärast, et nad näevad armsad välja. Neid on ka kerge kasutada. Mulle meeldis lõhn ja kuidas ta tundus mu nahal. Samuti niisutas mask mu nahka.
holika holika baby pet mask

What are your March empties? Let me know in the comments!

Mis on sinu märtsiikuu tühjad potsikud-totsikud?

If you have any questions or comments, don’t hesitate to let me know.

Also, make sure you like and follow my blog, my Bloglovin´ page, my Twitter,  my Facebook page, and Instagram so you won’t miss out on any future posts! You can also check out my Pinterest. If you have a Snapchat, add me- Adryanawp.

Thank you for reading,

Adryana

Kui teil on küsimusi või kommentaare, ärge kõhelge neist mulle kommentaarides teada anda.

Samuti ärge unustage vajutada “meeldib” ning jälgida mu blog, mu Bloglovin´ lehte, Twitterit, Facebook lehte ja Instagrami, et te ei magaks maha uusi postitusi. Võite pilgu peale visata ka mu Pinterestile.  Kui teil on olemas ka Snapchat, lisage mind- Adryanawp.

Tänan lugemast,

Adryana

 

4 thoughts on “March empties/Märtsi tühjad potsikud/totsikud

  1. All of these sound amazing!! I really need to try the body shop body butter. The lash primer from NYX was recommend to me by a friend and their liner is next on my list!
    Good job at finishing several products!

    Like

  2. That NYX The Curve eyeliner looks so interesting.
    I’m similar to you – I don’t often repurchase mascaras because they keep releasing new ones to try! 😛

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s