March Favourites/Märtsi lemmikud

 

Another month has passed and it’s time again to take a look at things I´ve been loving in March.

Veel üks kuu on läbi saanud ja ongi aeg vaadata, mis olid minu lemmikuteks märtsis.

march favourites

 

Betty Barclay Pure Pastel

Pure Pastel Mint, is a floral – woody – musky fragrance. Top notes are yuzu, black currant and pink pepper; middle notes are ylang-ylang, cyclamen and tea rose; base notes are sandalwood and musk. You can read more about it here

Pure Pastel Mint on lille-puidu-muskuse lõhnasegu. Tipunoodid on yuzu, must sõstar ja roosa pipar. Tipunoote toetavad ylang-ylang, alpikannid ja roos. Baasisks on lõhnal sandel ja muskus. Rohkem infot siin

betty barclay pure pastel mint bottle

Max Factor Velvet Matte Lipstick in the tone 35 Love

The first thing I just have to mention is the packaging. It is square with curvy edges and the coat or the cap itself is velvet matte. I really like the feel under my touch. The name “Max Factor”  is written in red and it is an hyper-micro-super tiny inch higher than the other surface.

Esimese asjana ma lihtsalt pean mainima pakendit. Huulepulk on kandilises pakendis, millel on kergelt kumerad servad ning naha all tundub see velvetiselt sile. Max Factori nimi on kirjutatud punases kirjas ning on sõrme all tuntav.

max factor swatch

The lipstick is moisturising and has a velvet matte finish. The formula is infused with oils and butters. The oils and butters make the lipstick formula rather creamy which makes the colour glide smoothly across lips. You can read more about it here

Huulepulk on niisutav ja lõpptulemus on velvetiselt matt. Koostisesse on lisatud erinevaid õilisid, mis teevad huulepulga kreemjaks. See aitab kaasa sujuvamale ja ühtlasemale huulepulga pealekandmisele. Rohkem infot siin.

opi maxfactor fave

OPI nail polish in the tone “Viking In A Vinter Vonderland”

It is a deep plum purple tone. With one coat, you can see the purple tone. I usually apply two coats of each nail polish. With two coats, you can barely see the purple tone. If I didn’t know better, I would say it’s black.

Küünelakk on tume ploomililla. Ühe kihiga on näha lillakat tooni. Kuna ma tavaliselt kannan küüntele kaks kihti, siis lilla toon kaob ära. Kahe kihiga on küünelakil peaaegu must toon.

Essence Colour Boost Nail Polishes

On the bottle it says “1 Coat & GO!”. I agree! With just one coat my nail beds looked done. The pigment was amazing! The nail paint went on smoothly and evenly. Even with one coat it looked like I was wearing two. The tone didn’t change. I tried both ways (one coat and two coats), and I should say, I didn’t notice much difference. The only difference was in the number of coloured layers.

Küünelakipudeli peal on kirjas “1 Coat & GO!”, mis oleks siis eesti keeles “1 kiht ja minek!”. Ma nõustun antud lausega. Ainult ühe lakikihiga tundus maniküür juba valmis olevat. Kaks lakikihti suurt vahet ei tekitanud. Ainuke erinevus oli kihtide arvus, sest värvipigment on lihtsalt suurepärane! Lakki oli küüntele mugav kanda. See jäi kohe esimese pintslitõmbega ühtlane.

essence colour boost faves

The brush is wide and round at the tip. It is my favourite type of brush. The wideness ensures you only need to do two strokes. The curve in the end ensures a nice line at cuticles. I wish all nail polishes would come with brushes like that. My life would be so much easier then. You can read more about them here

Pintsel on lai ja tipust veidi ümar. Sellised pintslid on minu lemmikud. Laius tagab kiire pealekandmise ja ümarus ilusa kaarja joone küünenaha juures. Piisab vaid kahest pintslitõmbest, Rohkem infot siin.

IMG_20170322_204946

Essence Eye&Face Palette

Eye & Face Palette is, like the name implies, a palette which you can use on a face and on the eyes. It has four eyeshadows, a highlighter, and a bush. They all come in a quite light colour scheme, so it’s perfect for those who like subtle tones. You can read more about it here

essence eye and lip swatch

Eye & Face Palett on kompaktne lahendus, kuhu on koondatud nii lau- kui ka põsevärvid. Palett koosneb neljast lauvärvist, ühest särapuudrist ja ühest põsepunast. Kõik toonid on heledates varjundites. Rohkem infot siin.
What were your March favoutites? Let me know in the comments!

Mis olid teie märtsi lemmikud?
If you have any questions or comments, don’t hesitate to let me know.

Also, make sure you like and follow my blog, my Bloglovin´ page, my Twitter,  my Facebook page, and Instagram so you won’t miss out on any future posts! You can also check out my Pinterest. If you have a Snapchat, add me- Adryanawp.

Thank you for reading,

Adryana

Kui teil on küsimusi või kommentaare, ärge kõhelge neist mulle kommentaarides teada anda. Samuti ärge unustage vajutada “meeldib” ning jälgida mu blog, mu Bloglovin´ lehte, Twitterit, Facebook lehte ja Instagrami, et te ei magaks maha uusi postitusi. Võite pilgu peale visata ka mu Pinterestile.  Kui teil on olemas ka Snapchat, lisage mind- Adryanawp.

Tänan lugemast,

Adryana

 

6 thoughts on “March Favourites/Märtsi lemmikud

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s