Essence Eye & Face Palette

A little time ago Essence sent me a gorgeous package full of items from their Spring/Summer collection. I was eager to try all of them and then share my thoughts with you. For a few weeks you’ll be seeing reviews about Essence’s new products.

Mõni aeg tagasi saatis Essence mulle vahva pakikese, milles olid uued tooteid kevad/suvi 2017 kollektsioonist. Ma rõõmuga proovin need kõik järele ning jagan oma mõtteid teiega. Järgnevate nädalate jooksul kirjutan ma kõigist pakikeses olnud toodetest.

This time, we will take a look at Essence Eye & Face Palette in the shade 01 Glow For It

Sel korral räägime lähemalt Essence Eye & Face Paletist toonis 01 Glow For It.

essence eye and face palette

 

Eye & Face Palette is, like the name says, a palette which you can use on a face and on the eyes. It has four eyeshadows, a highlighter, and a bush. They all come in a light colour scheme, so it’s perfect for those who like subtle tones.

Eye & Face Palett on kompaktne lahendus, kuhu on koondatud nii lau- kui ka põsevärvid. Palett koosneb neljast lauvärvist, ühest särapuudrist ja ühest põsepunast. Kõik toonid on heledates varjundites.

The four eyeshadows are beautiful. The pigment of the tones is rather sheer. The most pigmented is the dark brown and greyish tone. The lightest and the pink tone look pigmented, but on the eye it doesn’t come out that well. I don’t mind that too much. When I go for a light makeup look, all I want is a somewhat decent crease tone and light shimmer on eyelids. You can’t do a strong eye makeup with this palette. The saving grace is the eyeshadows are buildable up to some level. Although, I have to say, if you prefer eyeshadows with a good pigment at all times, this probably is not for you.

essence eye and lip swatch

Lauvärvid on ilusad, aga pigment nõrgapoolne. Kõige pigmenteeritumad on tumepruun ja hallikas toon. Kõige heledam ja roosakas tunduvad olevat hea pigmendiga, aga silmalaul nad hajuvad üheks tooniks. See ei ole minu jaoks kõige häirivam. Kerge meigi puhul ma nii või teisiti tahan ainult natuke tumedamat tooni silmakoopasse ja sära silmalaule. Tugevat meiki ei saaks ma selle paletiga teha. Paletis pakutavad värvid on selleks liiga heledad. Positiivne on see, et saab lauvärve kanda peale mitu kihti, mis teeb värvipigmenti tugevamaks. Kuigi, ma peaksin ära mainima, et kui sulle meeldivad tugeva pigmendiga lauvärvid, siis see ei ole sinu jaoks.

The eyeshadows are really blendable. I didn’t need to worry when I get too much dark brown in one spot. I just blended it out and all will be well again. The bad side of well blending eyeshadows is that if you don’t use a good base, the tones will blend together by the end of the day.

Lauvärvid on hästi hajutatavad. Ma ei pea muretsema, kui mul käsi vääratas ja ühte kohta sattus liiga palju tumepruuni. Ma saan selle väga lihtsalt ära hajutada ning kõik on jälle hästi. Hea hajutatavuse varjukülg on see, et ilma korraliku aluskreemita on lauvärvid päeva lõpuks ühte tooni läinud.

The highlighter is really pigmented. You can get a good “in-your-face” highlight look from it and a light “oh-is-that-sunshine-playing-on-your-cheek” look. It is blendable and stays on well a whole day. The tone also looks good on the browbone.

Särapuudril on väga hea pigment ning hajutatavus. Vaatamata lihtsale hajutatavusele, püsib särapuuder peal terve päeva.  Puudrit kergelt peale kandes saab lihtsalt saavutada “päikesekiir paitab helgelt põske”. Samuti saab puudrit rohkem peale kandes saavutada “oota, ole paigal, ma kontrollin oma välimust” efekti. Lühidalt öeldes, antud särapuuder on super ja peaks vastama kõigi kasutajate soovidele.

essence eye and lip swatch

The blush is in a sheer light pink tone. It looks natural on pale skin and gives cheeks that natural pinkish glow. I also like how it plays with the shadows. On some angle it looks glowing pink and under other angle matte.

Põsepunal on heleda pigmendiga roosa toon. Heledal nahal näeb põsepuna välja väga loomulik. Mulle meeldib, kuidas see mängib varjudega. Ühe nurga alt paisab see särav  ja teise nurga alt matt roosa.

If you are a beginner, then the mini tutorial under the palette, is helpful. It shares the bases of creating a soft defined look- darker tone in crease and lighter on a lid.

Kui sa oled algaja, siis väike juhend paletti all, on abistav. Seal on kirjas põhitõed, et saavutada pehmet kontuuritud välimust- tumedam toon silmakoopasse ja heledamat liikuvale laule.

 

This year Essence celebrates its 15th birthday!!! Yay! Happy Birthday to Essence!!!

If you want Essence to see your birthday wishes, then you can send them a photo greeting here- https://happybirthday.essence.eu/en/#congratulations

Let Essence know how many great fans they have around the globe!

Sel aastal tähistab Essence oma 15ndat sünnipäeva! Jeee!!! Palju õnne, Essence!!!

Kui sa soovid ka ise sünnipäevaõnnitlused Essencile teele panna, siis saad seda teha siin – https://happybirthday.essence.eu/en/#congratulations

Anname Essencile teada, kui palju on fänne neil üle maailma!

Have you tried the Essence Eye&Face Palette? How did you like it? Let me know in the comments!

Kas sa oled kasutanud Essence Eye&Face paletti? Kuidas sulle see meeldis? Jäta oma vastus kommentaaridesse!

If you have any questions or comments, don’t hesitate to let me know.

Also, make sure you like and follow my blog, my Bloglovin´ page, my Twitter,  my Facebook page, and Instagram so you won’t miss out on any future posts! You can also check out my Pinterest. If you have a Snapchat, add me- Adryanawp.

Thank you for reading,

Adryana

Kui teil on küsimusi või kommentaare, ärge kõhelge neist mulle kommentaarides teada anda.

Samuti ärge unustage vajutada “meeldib” ning jälgida mu blog, mu Bloglovin´ lehte, Twitterit, Facebook lehte ja Instagrami, et te ei magaks maha uusi postitusi. Võite pilgu peale visata ka mu Pinterestile.  Kui teil on olemas ka Snapchat, lisage mind- Adryanawp.

Tänan lugemast,

Adryana

 

7 thoughts on “Essence Eye & Face Palette

  1. This looks like a nice beginner palette. The highlighter and blush are so pretty. 🙂
    And wow, I had no idea Essence is already 15 years old!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s