Essence Colour Boost nail polishes / Essence Colour Boost küünelakid

A little time ago Essence sent me a gorgeous package full of items from their Spring/Summer collection. I was eager to try all of them and then share my thoughts with you. For a few weeks you’ll be seeing reviews about Essence’s new products.

Mõni aeg tagasi saatis Essence mulle vahva pakikese, milles olid uued tooteid kevad/suvi 2017 kollektsioonist. Ma rõõmuga proovin need kõik järele ning jagan oma mõtteid teiega. Järgnevate nädalate jooksul kirjutan ma kõigist pakikeses olnud toodetest.

This time, we will take a look at Essence Colour Boost Nail Polishes and Quick Dry Top Coat.

Sel korral räägime lähemalt Essence Colour Boost küünelakkidest ja kiiresti kuivavast pealislakist.

essence colour boost nail polish

In the package was five nail polishes. Two of them were from the Colour Boost range. Since blue and green toned nail polishes are my favourites, I was so happy when I saw what I got. I received a blue toned Colour Boost nail polish in the shade 11 Instant Match and green toned in the shade 06 Instant Happiness.  

Mulle saadetud pakikeses oli viis küünelakki. Kaks neist olid Colour Boost sarjast. Kuna sinised ja rohelised küünelakid on mu lemmikud, olin ma väga õnnelik, kui nägin, mis toonid minuni jõudsid. Minu pakikeses olid sinine küünelakk “11 Instant Match” ja roheline küünelakk “06 Instant Happiness”.

On the bottle it says “1 Coat & GO!”. I agree! With just one coat my nail beds looked done. The pigment was amazing! The nail paint went on smoothly and evenly. Even with one coat it looked like I was wearing two. The tone didn’t change. I tried both ways (one coat and two coats), and I should say, I didn’t notice much difference. The only difference was in the number of coloured layers.

Küünelakipudeli peal on kirjas “1 Coat & GO!”, mis oleks siis eesti keeles “1 kiht ja minek!”. Ma nõustun antud lausega. Ainult ühe lakikihiga tundus maniküür juba valmis olevat. Kaks lakikihti suurt vahet ei tekitanud. Ainuke erinevus oli kihtide arvus, sest värvipigment on lihtsalt suurepärane! Lakki oli küüntele mugav kanda. See jäi kohe esimese pintslitõmbega ühtlane.

IMG_20170322_204946

The brush is wide and round at the tip. It is my favourite type of brush. The wideness ensures you only need to do two strokes. The curve in the end ensures a nice line at cuticles. I wish all nail polishes would come with brushes like that. My life would be so much easier then.

Pintsel on lai ja tipust veidi ümar. Sellised pintslid on minu lemmikud. Laius tagab kiire pealekandmise ja ümarus ilusa kaarja joone küünenaha juures. Piisab vaid kahest pintslitõmbest, et küüs oleks värvitud. Ma soovin, et kõik küünelakid tuleks selliste pintslitega. Minu elu oleks siis palju lihtsam.

The pigment, like I mentioned before, is amazing! I applied one coat and I was ready to go. The nail polish also dries fast. The time I spent doing my nails decreased noticeably.  

Värvipigment on imeline! Ühest kihist piisab, et maniküür ära teha. Küünelakk kuivab kiiresti. Aeg, mis ma kulutasin enne lakkimisele-ootamisele on lühenenud märgatavalt.

essence colour boost nail polish

The longevity is also good. I used Essence Base Coat and their Quick Dry Top Coat. The nail polish lasted for eight days. Only on the seventh day I had some chipping and nail polish cracked into fine lines. I have heard that on some people essence nail polishes last less time but it is okay. I am talking here based on my experience. On my nails, nail polishes last usually for five to seven days.

Colour Boost küünelakkidel on hea püsivus. Ma kandsin laki alla Essence aluslakki ja peale kiirestikuivavat pealislakki. Kombineerituna nendega püsib Colour Boost küünelakk peal kuus kuni kaheksa päeva. Mul oli küünelakk ilus kuus päeva. Seitsmendal päeval märkasin, et pisikesed lakitükikesed olid mõnes kohas ära tulnud ning lakk pragunenud. Ma olen kuulnud, et kõigil ei püsi Essence´i küünelakid nii hästi, mis on täiesti aktsepteeritav. Me kõik oleme erinevad ning minul püsivad küünelakid tavaliselt viis kuni seitse päeva.

The longevity is good, pigment is good, and taking the nail polish off, is also good. The nail paint doesn’t stain the nail bed. The nail polish remover takes the paint off easily and without me needing to struggle (*ahem* glitter nail polish *ahem*)

Püsivus on hea, pigment on hea ja küünelaki eemaldamine on samuti hea. Pärast küünelaki eemaldamist on küüs puhas. See ei määri küüsi. Küünelakki saab eemaldada ilma suurema vaevata (*khm* sädelev küünelakk *khm*).

Instant Match is a cornflowerish-royal blue. If you imagine the stereotypical blue, this is the one. I love it! For me it is a blue for summer. The tone is true to it’s name and yet it manages to be bright while still being darker tone. Does that makes sense? Basically it is a beautiful blue tone which is perfect for me and to anyone who likes cornflowers. And let me ask you this- who doesn’t love cornflowers??

essence colour boost blue

Instant Match on rukkelille sinist tooni. Kui sa kujutad ette tüüpilist sinist, siis see on täpselt see. Ma armastan seda! Minu jaoks on see suveks ideaalne sinine. See sinine on tavaline sinine ja samas see suudab olla ergas sinine, kuid siiski jääda tumedamaks tooniks. Kas see kõlab loogiliselt? Lühidalt öeldes on see väga ilus sinine toon, mis on minule ja kõigile teistele, kellele meeldivad rukkililled, ideaalne. Ja las ma küsin seda- kellele /ei/ meeldi rukkililled??

Instant Happiness is a pastel cool green. It looks like hmm… it looks like a classical pastel grey toned green. It is a perfect description for it. I think if you are a subtle person and yet you have your little quirk, this is your tone. It goes well with the Instant Match blue. I think it would be also perfect combination with dusty mauve rose and pastel sunshine yellow. I mean, who said you can wear only one nail polish?

essence colour boost green

Instant Happiness on pastelne külm roheline toon. See näeb välja nagu hmm… see näeb välja nagu klassikaline pastelne hallika varjundiga roheline. Paremini pole Instant Happiness´i võimalik kirjeldada. Ma arvan, et see on ideaalne toon neile, kes on tagasihoidlikud, kuid siiski omamoodi ekstsentrilised. Instant Happiness sobib suurepäraselt kokku Instant Match sinise tooniga. Ma usun, et see roheline sobiks väga hästi ka tumedama pastelse roosa ja pastelse päikesekollase küünelakikga. Selles mõttes, et kes ütles, et võib korraga kanda ainult ühte küünelakki?  

Last but not least- Essence Quick Dry Top Coat.

Essence Kiirestikuivav Pealisküünelakk

It is a clear top coat with a shiny finish. The top coat dries relatively fast, which is good for me. The only complaint, so to speak, is the brush. The brush is not bad by any means, but I do wish it would have been the same brush the colour boost had. The same brush is on Essence Gel Nail polish line too.

essence quick dry top coat

Tegemist on läbipaistva, läikiva pealisküünelakiga. Küünelakk kuivab suhteliselt kiiresti. Ainuke nii-öelda kaebus on mul pintsli suhtes. See ei ole halb pintsel, aga ma sooviksin, et sel oleks sama kuju nagu Colour Boosti lakkidel. Samasugune lai ja otsast ümar pintsel on ka Essence Gel küünelakkidel.

This year Essence celebrates its 15th birthday!!! Yay! Happy Birthday to Essence!!!

If you want Essence to see your birthday wishes, then you can send them a photo greeting here- https://happybirthday.essence.eu/en/#congratulations

Let Essence know how many great fans they have around the globe!

Sel aastal tähistab Essence oma 15ndat sünnipäeva! Jeee!!! Palju õnne, Essence!!!

Kui sa soovid ka ise sünnipäevaõnnitlused Essencile teele panna, siis saad seda teha siin – https://happybirthday.essence.eu/en/#congratulations

Anname Essencile teada, kui palju on neil austajaid üle maailma!

Have you tried the Essence nail polishes? How did you like them? Let me know in the comments!

Kas sa oled kasutanud Essence küünelakke? Kuidas sulle need meeldisid? Jäta oma vastus kommentaaridesse!

If you have any questions or comments, don’t hesitate to let me know.

Also, make sure you like and follow my blog, my Bloglovin´ page, my Twitter,  my Facebook page, and Instagram so you won’t miss out on any future posts! You can also check out my Pinterest. If you have a Snapchat, add me- Adryanawp.

Thank you for reading,

Adryana

Kui teil on küsimusi või kommentaare, ärge kõhelge neist mulle kommentaarides teada anda.

Samuti ärge unustage vajutada “meeldib” ning jälgida mu blog, mu Bloglovin´ lehte, Twitterit, Facebook lehte ja Instagrami, et te ei magaks maha uusi postitusi. Võite pilgu peale visata ka mu Pinterestile.  Kui teil on olemas ka Snapchat, lisage mind- Adryanawp.

Tänan lugemast,

Adryana

 

6 thoughts on “Essence Colour Boost nail polishes / Essence Colour Boost küünelakid

  1. These sound awesome! I’ll have to try them. I love that they only need 1 coat and they look that vibrant and opaque! Essence seems like they have a lot of good products for cheap!

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s