Lips with NYX Soft Matte Lip Cream

Today I’m going to show you six different NYX Soft Matte Lip Creams that I have currently in use. Some are classical pink and red, others dark blue and purple.

Täna ma näitan teile kuute NYX Soft Matte Lip Cream´i, mis mul hetkel on kasutuses. Eesti keeles oleks see Pehme Matt Huulekreem? Tõlge ei ole võib-olla mul kõige õnnestunum, kuid see annab kogu info täpselt nii edasi, nagu see seda ka on. Neil on pehme, kreemjas matt lõpptulemus. Minu kollektsioonist on osa toonidest klassikalised roosad ja punased, teised tumesinised- ja lillad.

nyx soft matte lip creams

NYX Soft Matte Lip Creams are true to their tube colours. If it looks dark blue, then it’s dark blue. The same with all the other tones too. They look beautiful on the lips and the application is easy. With the doe foot applicator you have full control.

NYX huulekreemide toonid vastavad täpselt tuubi toonile. Kui see paistab tumesisnine, siis see ka on seda. Sama kehtib ka kõigi teiste toonide puhul. Need näevad huultel väga kaunid välja ning pealekandmine on lihtne. Aplikaator on tipust veidi kitsam, mis teeb pealekandmise mugavaks.

The stay on power is great if you don’t plan to eat or drink. Unfortunately they will disappear after a meal and reapplication is needed.

Huulekreemid püsivad peal hästi, seda juhul, kui pole plaanis süüa või juua. Kahjuks söömaaega nad üle ei ela ning pärast einestamist peab huulevärvi värskendama.

In spite of the poor resistance to food, I like them a lot. The colours are pigmented and tone selection is really wide. I also like the name of the different tones. All of them are named after some city in the world. For example dark blue is Moscow and nude brownish peach is called Stockholm.

Vaatamata sellele, et nad ei ela üle einestamist, meeldivad mulle Soft Matte Lip Cream´id väga. Värvidel on hea pigment ning toonide valik lai. Mulle samuti meeldivad toonide nimed, kus igale toonile on antud nimi mingi maailma linna järgi. Näiteks tumesinine on Moskva ja beezikas oranz toon on Stockholm.

On the pictures you´ll see the collection, which I currently have in use.

Piltidelt näete minu hetkel kasutuses olevat kollektsiooni.

 

nyx soft matte lip cream 2
From left to right: Monte Carlo, Ibiza, Stockholm / Vasakult paremale: Monte Carlo, Ibiza, Stockholm

 

nyx soft matte lip cream 3
From left to right: Transylvania, Moscow, Vancouver / Vasakult paremale: Transylvania, Moscow, Vancouver

soft matte lip cream5

If you have any questions or comments, don’t hesitate to let me know.

Also, make sure you like and follow my blog, my Bloglovin´ page, my Twitter,  my Facebook page, and Instagram so you won’t miss out on any future posts! You can also check out my Pinterest. If you have a Snapchat, add me- Adryanawp.

 

Thank you for reading,

Adryana

 

Kui teil on küsimusi või kommentaare, ärge kõhelge neist mulle kommentaarides teada anda.

Samuti ärge unustage vajutada “meeldib” ning jälgida mu blog, mu Bloglovin´ lehte, Twitterit, Facebook lehte ja Instagrami, et te ei magaks maha uusi postitusi. Võite pilgu peale visata ka mu Pinterestile.  Kui teil on olemas ka Snapchat, lisage mind- Adryanawp.

 

Tänan lugemast,

Adryana

 

7 thoughts on “Lips with NYX Soft Matte Lip Cream

  1. I love these so much! I have five different lighter nude shades and love them all for day to day. I find they are quite drying but they are so easy to apply and last so long so it’s a trade off. Plus they are so affordable! xo J

    Like

  2. I have a few of these – Stockholm, Zurich & Cannes. They’re nice. One of the more comfy matte lip products.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s