February empties/Veebruari tühjad potsikud/totsikud

Another month has ended and it’s time to see what products I finished in the past four weeks.

Veel üks kuu on möödunud ja ongi aeg vaadata, mis tooted ma viimase nelja nädala jooksul lõpuni kasutasin.

delon shampoo the body shop hm mask

Delon Shampoo with Argan Oil

The shampoo was well concentrated and I didn’t need a lot to make it lather. Of course that depended on how many days it was since last wash. If it was four days between hair washes, I did use a bit more product than evenings where it was two days since last time.

The shampoo lathered up and rinsed out well. Even on days where my hair was a tad dirtier, I didn’t need to wash twice. The foam had a scent like one of those fancy expensive salon shampoos, so it was all good.  

Would I repurchase? I already have

Delon Šampoon Argaaniaõliga

Šampoon oli kontsentreeritud ja pestes vahutas mõnusasti. Loomulikult see sõltus, mitu päeva jäi kahe juuksepesu vahele. Kui viimasest pesukorrast oli möödas juba neli päeva, siis ma kasutasin natukene rohkem šampooni kui näiteks kahe päeva puhul.

Šampoon vahutas mõnusalt ning seda oli ka kerge juustest väljaloputada. Isegi päevadel, kui mu juuksed oli mustemad kui muidu, ma ei pidanud neid kaks korda pesema. Šampoon lõhnas meeldivalt värskelt ning meenutas mulle kallimaid salongi šampoone.

Kas ma soetaksin uuesti? Jah, tegelikult on uus pudel juba kasutuses

delon shampoo comditioner

Delon Conditioner with Argan Oil

The conditioner was hydrating and had a pleasant scent. The formula had a creamy consistency. I applied it on my moist hair, kept it on for a minute or two, then rinsed out. I loved how soft and shiny my hair was after the wash. My hair was really nice to look at and touch. Of course you shouldn’t touch your hair more than needed because unnecessary touching will make it greasy faster.

Would I repurchase? I already have

Delon Palsam Argaaniaõliga

Palsam oli niisutav, meeldiva lõhna ja kreemikama koostisega. Nii nagu palsamitega ikka, ma kandsin seda pärast šampooni väljapesemist juustele, hoidsin paar minutit peal ja loputasin välja.  

Pärast pesu olid mu juuksed pehmed ja säravad.

Nädalate möödudes mulle tundub, et mu juuksed näevad tervemad välja. Lõhenenud juukseotsi on raskem märgata. Samuti on mu juuksed muutunud ka kergemini käsitletavaks.

Kas ma soetaksin uuesti? Jah, tegelikult on uus pudel juba kasutuses

H&M Pore-Cleansing Face Mask With Raspberry And Vitamin E For Tired Skin

H&M poore puhastav näomask vaarika ja vitamiin E-ga väsinud nahale

Before I continue, I feel I need to make a claim that everybody’s skin is different. The same products may not suit everyone and I am talking here only based on my own experience. Now that that is clear, I will proceed.

Enne kui ma alustan, ma tunnen, pean ma välja tooma fakti, et kõikide näonahad on erinevad. Samad tooted ei pruugi sobida kõigile ning mina räägin siin toodetest põhinedes üksnes oma kogemustele. Nüüd, kui see on selge, jätkame.

This was the worst face mask I have tried in a really, and I mean really, long time. Why did I buy it? The package looked cute. Why I didn’t like it? Oh, there is a lot of reasons.

See oli üks hullemaid maske, mida ma olen kasutan üle väga väga väga pika aja. Miks ma selle ostsin? Pakend nägi nunnu välja? Miks mulle see ei meeldinud? Oi, neid põhjuseid on palju.

The mask had an artificial raspberry scent. You know that kind of neon pink artificial candy smell. The scent wasn’t overwhelming but it was there. It was one of the moments where I should have thought “hmm, it smells like candy, should I smear it on my face?”, but what Bobby doesn’t learn, Robert doesn’t know.

Maskil oli kunstlik vaarikalõhn. Teate küll ju seda roosade maiustuste lõhna? Lõhn ei olnud väga tugev, aga seda oli siiski tunda. See oli üks neist momentidest, kus ma oleks pidanud enda käest küsima “hmm, see lõhnab nagu kommid, kas ma ikka peaksin seda endale näkku määrima?”, aga mida Juku ei õpi, seda Juhan ei tea.

I put it on, everything was cool, I looked like the girl from The Grudge, which wasn’t bad at all. The mask dried up rather quickly, which was also good. I removed it like any other clay mask.

Ma kandsin maski näole ja mõnda aega nägin välja nagu tüdruk “Vimmast” (film “The Grudge”). Mask kuivas näol üpris kiiresti ja ma eemaldasin seda nagu iga teist savimaski.

Then, the next day, the “fun” began.

I really disliked the reflection I saw next day in the mirror. I imagine that probably all women want to look younger, but if you are twenty six and next morning you look like an eleven year old girl, then it is not fun at all. I had zits everywhere. My skin broke out on cheeks, on forehead, on the jaw line. It was horrible. Thank god, I had The Body Shop Tea Tree line in my stash alongside with their Superfood masks, because otherwise I think I’d be still pimply. Those cleared my face with five days.

Järgmine päev läks asi “lõbusaks”.

Mulle absoluutselt ei meeldinud nägu, mida ma nägin peeglist järgmisel hommikul. Ma kujutan ette, et kõik naised soovivad nooremad välja näha. Ma ei usu, et seda ka siis kui sa oled kakskümmend kuus ja näed välja nagu üheteistaastane plika. See oli kohutav. Mu nägu oli vistrikke täis. Akne lõi välja põskedel, laubal ja lõuajoonel. Ma olen tänulik, et mul olid The Body Shop´i teepuuõli sarja tooted ja nende Superfood maskid, sest vastasel juhul ma oleksin tõenäoliselt siiani täpiline. The Body Shopi tooted klaaristasid mu naha viie päevaga.

Don’t crucify me if you love the mask. I’m glad you like it and feel free to continue using it. I, on the other hand, am going to stay far away from this.

Ärge lööge mind risti, kui teile see mask meeldib. Mul on selle üle ainult hea meel. Mina lihtsalt kavatsen sellest maskist tulevikus kaarega mööda minna.

Would I repurchase? NO!

Kas ma soetaksin selle uuesti? EI!

the body shop nail polish hm face mask

The Body Shop Color Crush nail polish in the shade ´740 Smoky Rose´.

The black nail polishes are the only ones, which I actually finish. They end too quickly to get old. This was my second black nail polish from The Body Shop. It had great coverage, applied smoothly and evenly, and stayed on pretty well for five to six days.

The Body Shop Color Crush küünelakk toonis 740 Smoky Rose

Musta värvi küünelakid on ainukesed, mida ma reaalselt ka lõpuni kasutan. Nad lihtsalt jõuavad enne otsa saada kui halvaks minna. See oli mu teine must küünelakk, mille ma The Body Shopist ostsin. Ühe pintslitõmbega kattis mu küüne ilusti ära ja püsis peal viis kuni kuus päeva.

Would I repurchase? Yes

Kas ma soetaksin uuesti? Jah

The Body Shop Camomile Waterproof Eye & Lip Make-Up Remover

The Body Shop Kummeliga Veekindla Silmameigi Eemaldaja

The eye makeup remover did a fantastic job. When I used it, I held a cotton pad on my eyes for fifteen seconds. After that I gently wiped my eye makeup off.

Silmameigi eemaldaja oli super! Ma kasutasin seda nii, et hoidsin vatipadjakest silmadel umbes viisteist sekundit. Pärast seda ma tõmbasin selle sama vatipadjakesega üle silmade ja eemaldasin juba lahtisulanud meigi.

This formula was gentle on the eyes. I didn’t have to rinse my eyes after, nor did I feel any soreness. I was positively surprised with the product. Plus, did I mention how good the packaging looks?

Koostis oli õrn ning ei ärritanud silmi. Pärast kasutamist puudus mul otsene vajadus silmi veega loputada. Lisaks, kas ma mainisin, kui hea see pakend välja näeb?

Would I repurchase? I already have

Kas ma soetaksin uuesti? Jah ja juba on ka kasutuses.

the body shop camomille waterproof revlon

Revlon Colorstay Concealer in the shade 02 Light

Revlon Colorstay peitekreem toonis 02 Light

I loved this concealer. It was smooth, applied nicely, and stayed put all day. The tone was a perfect match for my skin in the sense that it lightened my under eye area. I could also cover all my blemishes and zits with it. It had a really good coverage.

Ma lihtsalt armastasin seda peitekreemi! Seda oli hea peale kanda, koosis oli ühtlane kreemjas ning see püsis peal terve päeva. Toon sobis minu nahaga suurepäraselt ning ma sain seda ka kasutada silmaaluse tumeduse varjamiseks. Tänu heale katvusele kasutasin ma peitekreemi vistrike katmiseks.

Would I repurchase? I already have

Kas ma soetaksin uuesti? Jah ja juba on ka kasutuses.

 

 

What are your February empties? Let me know in the comments!

Mis on sinu veebruarikuu tühjad potsikud-totsikud?

If you have any questions or comments, don’t hesitate to let me know.

Also, make sure you like and follow my blog, my Bloglovin´ page, my Twitter,  my Facebook page, and Instagram so you won’t miss out on any future posts! You can also check out my Pinterest. If you have a Snapchat, add me- Adryanawp.

Thank you for reading,

Adryana

Kui teil on küsimusi või kommentaare, ärge kõhelge neist mulle kommentaarides teada anda. Samuti ärge unustage vajutada “meeldib” ning jälgida mu blog, mu Bloglovin´ lehte, Twitterit, Facebook lehte ja Instagrami, et te ei magaks maha uusi postitusi. Võite pilgu peale visata ka mu Pinterestile.  Kui teil on olemas ka Snapchat, lisage mind- Adryanawp.

Tänan lugemast,

Adryana

 

4 thoughts on “February empties/Veebruari tühjad potsikud/totsikud

 1. Oh no, the H&M mask sounds horrendous! I’ve heard the charcoal one and the clay one are good. So sorry you reacted so badly to this version! 😦 I wonder what ingredient(s) were the culprit? 😕
  I keep meaning to try that Revlon Colorstay Concealer. I have the PhotoReady stick concealer which I love.
  Great job with all the empties! 😀 Again, so sorry about that H&M mask!

  Liked by 1 person

  • Thank you! 😊 I don’t know, I haven’t had that bad reaction to a face mask for years. I can’t even put my mind to it. All I know that I’m probably not going to try another H&M mask for a while.
   Revlon Colorstay Concealer is a great one. It suits me well 😊

   Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s