The Body Shop Vitamin C Glow Boosting Moisturiser review / C-Vitamiini Säraandev Geelkreemi arvustus

I bought The Body Shop Vitamin C Glow Boosting Moisturiser in December and I have been using it for couple of months now. I have liked it quite a lot, so I thought I let you know my thoughts about it.

Ma ostsin C-Vitamiini Säraandva Geelkreemi eelmise aasta detsembris ja olen seda kasutanud sellest ajast peale. Täna jagangi oma mõtteid ja muljeid antud kreemist.

the-body-shop-c-vitamine-cream

Like the name says, it is a  Vitamin C Glow Boosting Moisturiser. It is a lightweight gel type daily moisturiser which hydrates lightly and gives my skin a healthy glow. The gel makes my skin look more awake on days where it looks like I woke up four hours too early. You all know how that happens when you are reading a good book or are hooked up to a Netflix show. “Just one more chapter/episode, just one more”, I whisper to myself as I see the sun rising.

Nii nagu nimigi ütleb, on tegemist C-Vitamiini Säraandva Geelkreemiga. See on kergemat geelkreemi tüüpi päevane niisutaja. C-Vitamiini kreem annab mu nahale ilusa, värske jume, mis on eriti oluline neil hommikutel, kus unest on umbes neli tundi puudu jäänud. Teate küll, mis juhtub kui satud huvitava raamatu või Netflixi sarja peale. “Üks peatükk/osa veel, ainult üks,” sosistad sa enda ette samal ajal kui taamal on tõusmas päike.

The gel comes in a beautiful bright orange plastic jar. From far I couldn’t tell it wasn’t a glass jar. I realised only when I took it of the counter it was so much lighter than I anticipated. It looks like a bright orange juice cocktail with a pinch of sunrise in a mixture. I really like the cheerful orange tone. The only thing that bothered me, is the fact it didn’t have a separate cardboard package around it. It isn’t such a big deal but if Drops Of Youth and Oils Of LIfe creams come in a cardboard package, then why isn’t this?

Geelkreem tuleb kaunis särvaoranžis plastikpurgis. Alguses ma ei saanud arugi, et see ei ole klaaspurk. Alles siis, kui ma selle kätte võtsin, oli selge, et tegemist on plastikuga. Pealevaadates meenutab see apelsinimahla kokteili kuhu on lisatud näputäis päikesetõusu. Ainuke küsimus, mis tekib, on miks kreemipurk ei ole omakorda pakendatud paperist karbikesse nagu seda on Drops Of Youth või Oils Of Life kreemid? See otseselt ei ole oluline, aga küsimus kui selline, on mul olemas.

tbs-vitamin-c

The gel itself is well, gel. The tone is mild orange and it has fresh orangey-lemony scent. It smears easily on my skin and dissolves quickly. For a minute, as it dissolves into my skin, the feeling is slightly tacky but it goes away. A few minutes later the skin is smooth.

Geelkreem on mõnusalt geeljas ja kerge. Toonipoolest on see pastelne oranżikas ja lõhn on segu apelsini-sidruni aroomidest. Geelkreemi on kerge peale kanda ja imendumisaeg on samuti kiire. Alguses tundub nahk küll natuke kleepuv, aga see tunne kaob kiirelt paari minutiga.

The moisturiser contains vitamin C, camu camu from Amazonian rainforest, and Community Trade aloe vera.

Geelkreem sisaldab C-vitamiini, Amazonase camu-camu marju ja Ausa Kaubanduse aloe verat.

tbd-c-vitamin-swatch

I use it in the mornings, after I cleansing and toning my face. It is the last step of my morning routine. When I am doing my makeup, I use an extra primer too. It is a great moisturiser but for me, it doesn’t cut it as a primer too. I guess it is actually okay, because it is not meant for that either.

Ma kasutan kreemi hommikuti viimase sammuna oma nahahoolduses. Alguses pesen ja toniseerin naha ära ning siis kannan C-Vitamiini Säraandvat Geelkreemi peale. Paraku see ei sobi meigi aluskreemiks (vähemalt minu nahale), seega ma pean kasutama selle jaoks midagi muud. Tegelikult sellest pole suurt lugu, sest see ei peagi toimima kui meigialuskreem.

 

Conclusion:

 • Nice and fresh scent
 • Jar is beautiful orange
 • Dissolves quickly into skin
 • Doesn’t leave skin tacky or greasy
 • Suits well for my combination skin
 • Gives a bright healthy glow

Kokkuvõte:

 • Hea ja värske lõhn
 • Kreemipurk on kauni disainiga
 • Imendub kiiresti nahka
 • Ei jäta nahka kleepuvaks
 • Sobib hästi mu nahale
 • Annab värske jume

 

 

Have you tried The Body Shop Vitamin C Glow Boosting Moisturiser? How did you like it? Let me know in the comments.

Kas Sa oled C-Vitamiini Säraandvat Geelkreemi proovinud? Kuidas Sulle meeldis?  

Ma loodan, et teile meeldis antud postitus. Kui teil on küsimusi või kommentaare, ärge kõhelge neist mulle kommentaarides teada anda.

I hope you enjoyed this post. If you have any questions or comments, don’t hesitate to let me know.

Also, make sure you like and follow my blog, my Bloglovin´ page, my Twitter,  my Facebook page, and Instagram so you won’t miss out on any future posts! You can also check out my Pinterest. If you have a Snapchat, add me- Adryanawp.

Thank you for reading,

Adryana

Kas Sa oled C-Vitamiini Säraandvat Geelkreemi proovinud? Kuidas Sulle meeldis?  

Ma loodan, et teile meeldis antud postitus. Kui teil on küsimusi või kommentaare, ärge kõhelge neist mulle kommentaarides teada anda.

Samuti ärge unustage vajutada “meeldib” ning jälgida mu blog, mu Bloglovin´ lehte, Twitterit, Facebook lehte ja Instagrami, et te ei magaks maha uusi postitusi. Võite pilgu peale visata ka mu Pinterestile.  Kui teil on olemas ka Snapchat, lisage mind- Adryanawp.

Tänan lugemast,

Adryana

 

14 thoughts on “The Body Shop Vitamin C Glow Boosting Moisturiser review / C-Vitamiini Säraandev Geelkreemi arvustus

  • I always saw it in the store but I never really thought much about it. Then, at one moment I got a little sampler package and I really liked it. So I bought a full size jar lol

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s