Equilibra Multiaktiivne dermoõli näole ja kehale. Arvustus.

Mõned nädalad tagasi saatis Puhas Kosmeetika mulle proovida Equilibra Multiaktivse dermoõli näole ja kehale. Selles postituses jagan ma oma esmamuljeid. Kõik ülejäänud head asjad, mida õli teha lubab, juhtuvad alles 30-60 päeva jooksul. Ma kindlasti kasutan pudelikese lõpuni ning teen oma lõplikeist muljetest siis ka ülevaate.  

dermo-oil

Pakend

Mulle meeldib, et pudelike tuleb karbis, mis väldib võimalikke transportimisest tulenevate kahjustuste teket tootele. Kogu kiri on karbil küll itaalia keeles, aga külje peale on kleebitud ka eestikeelne tekst, mis teeb kõik arusaadavaks.  

dermo-oil-quilibra

Paki peal on kirjas detailne kirjeldus. Järgnev on võetud Puhta Kosmeetika kodulehelt, kus on info esitatud natukene kokkuvõtlikumalt: “Mitmeotstarbeline kuivõli. Dermoõli on erakordselt pehme ja siidise tekstuuriga, mis imendub jätmata nahka rasuseks. Sisaldab 99% looduslikke koostisaineid. Regulaarsel kasutamisel vähendab silmnähtavalt nahaprobleeme. Aitab ärahoida venitusarmide tekke ja muudab need vähem märgatavaks. Annab nahale tagasi vajalikud toitained, mis kaovad sagedase pesemise, ilmastikutingimuste ning kütte ja kliimaseadmete tulemusel. Ühtlustab jumet liigse päikese käes viibimisest või hormonaalsetest muudatustest. Parandab naha toonust ja esimesi vananemisilminguid. 30 päeva pärast on nahk pringim ja rohkem toonuses. 60 päeva pärast võib märgata ventitusarmide välimuses esteetilist paranemist.”

Kuivõlis on valge soolille seemneõli, argaania-, magusmandli- ja viinamarjaõli. Õlisse on lisatud ka e-vitamiini ja bisabolooli.

Ma olen üpris kindel, et enamus on midagigi kuulnud argaania-, magusmandli-, ja viinamarjaõlist. Milles ma ei ole kindel, on valge soolille seemneõli ja bisabolooli tuntuses. Õnneks on karbil olevas infotekstis kõik kirjas.

Valge soolille seemneõli: looduslik antioksüdant, sisaldab rikkalikult pehmendavaid ja kaitsvaid rasvhappeid.

Bisabolool: kummeliderivaat, raustab ja võitleb vabade radikaalide vastu.

Kõik eelpool mainitud õlid aitavad nahka niisutada ja taastada seda kahjustada saanud piirkondades.

Mulle meeldib, et purgikesel on keeratav kork, mis teeb toote kaasaskandmise mugavaks. Ma saan peaaegu sada protsenti kindel olla, et õli jääb pudelisse ka siis, kui see peaks mul kotis ringi veerema.

Pudelil puudub peen aplikaator. Eraldi aplikaatori asemel on ainult väike auguke keset vahekorki. See ei ole üldse halb asi, sest see teeb õli kättesaamise pudelist palju mugavamaks. Tuleb ainult pudelit keerata ja õli tilgub ise välja.

dermo-oil-no-cap

Mulle meeldib ka valge-roosa värviskeem, mis teeb välimuse lihtsaks ja armsaks.

Lõhn

Equilibra dermoõlil on magus, õrn mandli ja e-vitamiini lõhn, kuid see kaob nahalt kiiresti. Usun, et kerge mandllõhn ei tohiks kedagi häirida.

Kasutamine

Dermo kuivõli tundub nahal… õline, sest see on ikkagi õli, aga see imendub väga kiiresti ja ei jäta nahka rasvaseks. Ma kasutan seda pärast dušši, siis kui mu nahk on veel natukene niiske. Põhjus, miks ma kannan õli veel niiskele nahale on see, et nii imendub õli lihtsalt kiiremini.

Kuna dermoõli on küllaltki tiheda koostisega, ei pea ma seda palju purgikesest välja tilgutama. Vähesest kogusest piisab, et terve keha saaks niisutatud.

dermo-oil

Hea:

  • Lõhn
  • Pakend
  • Imendub kiiresti
  • Ei jäta nahka rasvaseks
  • Niisutab ja teeb naha pehmeks

 

Halb:

  • Ma ei oska ühtegi negatiivset omadust välja tuua

 

Kas sa oled Equilibra dermoõli kasutanud? Millised on sinu muljed?

Antud postitus valmis koostöös Puhas Kosmeetikaga. Minu arvamused on minu isiklikud ning sõltumatud välisteguritest.

Ma loodan, et teile meeldis antud postitus. Kui teil on küsimusi või kommentaare, ärge kõhelge neist mulle kommentaarides teada anda.

Samuti ärge unustage vajutada “meeldib” ning jälgida mu blogi, mu Bloglovin´ lehte, Twitterit, Facebook lehte ja Instagrami, et te ei magaks maha uusi postitusi. Kui teil on olemas ka Snapchat, lisage mind- Adryanawp.

 

Tänan lugemast,

Adryana

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s