Delon Argaaniaõli juuksehooldustoodete komplekt

(You will find the English version of this post here)

Mõned nädalad tagasi saatis Puhas Kosmeetika ( http://puhaskosmeetika.ee/ ) mulle proovida mõned tooted. Pakist leidsin ma Simple BB kreemi (muljetan sellest siin) ja Delon Argan Oil juusksehooldustoodete komplekti. Juuksehoolduskomplekti kuulusid shampoon, palsam ja väike pudelike juukseõli.

delon-argain-oil

Argaaniaõli lisatakse juusksehooldustoodetele üpris tihti. Õli soodustab juuste tervet väljanägemist neid niisutades ja juuksekasvu kiirendades. Argaaniaõli taastab ja hooldab kahjustatud, kuivi juukseid ning pakub neile kaitset UV-kiirguse ja kuumakahjustuste eest.

Pakikest avades ning komplekti lähemalt uurides olin ma juba siis kindel, et need tooted meeldivad mulle. Nüüd, pärast kolme nädalat kasutamist, saan ma öelda, et minu arvamus pole muutunud. Tooted on suurepärased.

 

Delon Shampoon Argaaniaõliga

Shampoon oli kontsentreeritud ja pestes vahutas mõnusasti. Loomulikult see sõltus, mitu päeva jäi kahe juuksepesu vahele. Kui viimasest pesukorrast oli möödas juba neli päeva, siis ma kasutasin natukene rohkem shampooni kui näiteks kahe päeva puhul.

Shampoon vahutas mõnusalt ning seda oli ka kerge juustest väljaloputada. Isegi päevadel, kui mu juuksed oli mustemad kui muidu, ma ei pidanud neid kaks korda pesema. Shampooni lõhnas meeldivalt värskelt ning meenutas mulle kallimaid salongitooteid .

delon-argain-oil-shampoo

Delon Palsam Argaaniaõliga

Palsam oli niisutav, meeldiva lõhna ja kreemikama koostisega. Nii nagu palsamitega ikka, ma kandsin seda pärast shampooni väljapesemist juustele, hoidsin paar minutit peal ja loputasin välja.  

Pärast pesu olid mu juuksed pehmed ja säravad.

dolen-argain-oil-conditioner

 

Delon Argaaniaõli juustele

Kui juuksed olid pestud, lasin ma neil umbes kümme minutit rätikturbanis kuivada. Pärast seda kammisin ma juuksed hõredapiilise kammiga läbi. Ma tilgutasin veidi õli oma peopesale ning kandsin õli juustesse. Alguses juusteotstele ning seejärel sasisin õli ka ülejäänud juustesse.

Õli imendus juustesse kiirelt ja andis neile niisutatud särava välimuse. Suureks plussiks antud toote juures oli ka see, et see ei jätnud juukseid kleepuvaks või rasvaseks. Võrreldes kordadega, kui ma ei kasutanud õli pärast pesu, nägid mu juuksed palju tervemad välja.

delon-argain-oil-oil

Kokkuvõtte

Nädalate möödudes mulle tundub, et mu juuksed näevad tervemad välja. Lõhenenud juukseotsi on raskem märgata. Samuti on mu juuksed muutunud ka kergemini käsitletavaks.

Hea:

  • Shampoon ja palsam on kergelt juustest väljaloputatavad
  • Pärast toodete kasutamist on juuksed pehmed ja säravad
  • Katkised juukseotsad on vähem märgatavad
  • Taskukohane hind
  • Hea lõhn

Halb:

  • Pudelite korke on niiskete kätega tülikas avada

 

Kas teie olete kasutanud Delon Argaaniaõli juuksehooldustoodeid? Jagage oma muljeid kommentaarides!

Antud postitus valmis koostöös Puhas Kosmeetikaga. Minu arvamused on minu isiklikud ning sõltumatud välisteguritest.

Ma loodan, et teile meeldis antud postitus. Kui teil on küsimusi või kommentaare, ärge kõhelge neist mulle kommentaarides teada anda.

Samuti ärge unustage vajutada “meeldib” ning jälgida mu blog, mu Bloglovin´ lehte, Twitterit, Facebook lehte ja Instagrami, et te ei magaks maha uusi postitusi. Kui teil on olemas ka Snapchat, lisage mind- Adryanawp.

 

Tänan lugemast,

Adryana

 

One thought on “Delon Argaaniaõli juuksehooldustoodete komplekt

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s