Simple: Kind To Skin+ Perfecting BB Beauty Balm SPF15

Mõned nädalad tagasi saatis Puhas Kosmeetika ( http://puhaskosmeetika.ee/ ) mulle proovida mõned tooted. Pakist leidsin ma juustehooldustoodete komplekti ja Simple Kind To Skin+ Perfecting BB Beauty Balm SPF15 kreemi. Sellest, mis oli juustehooldustoodete komplektis, saate lugeda juba pühapäeval. Selles postituses ma räägin teile oma muljetest Simple Kind To Skin BB kreemiga.

simpple-kind-to-skin-bb-cream

Mis on BB kreem?

Enne, kui ma jagan oma muljeid Simple BB kreemist, räägin ma paari sõnaga, mis see BB kreem üldsegi on.

BB kreem on lahtiseletatuna Beauty Balm (ilukreem) või Blemish Balm. BB kreem hõlmab endas niisutajat, aluskreemi, päikesekaitsekreemi, peitekreemi ja jumestuskreemi.

Nii nagu tavaliselt, kui mõni toode lubab teha kõike, siis ta tavaliselt kõike seda ikkagi ei tee. Minu jaoks on BB kreem ideaalne kaaslane kergema meigi päevadel. See toonib ja ühtlustab kergelt mu jumet. Kas ma kasutaksin seda ka jumestuskreemina? Ei, seda BB kreem kahjuks ei suuda.

 

Simple Kind To Skin+ Perfecting BB Beauty Balm SPF15

Simple To Kind BB kreem lubab niisutada, ühtlustada nahatooni, peita kergemad vistrikud ja kortsukesed. BB kreemil on UVA ja UVB kaitse ning vitamiinikompleks, mis on nahale kasulik. Koostises puuduvad kunstlikud lõhn- ja värvained ning raskekeemia. Puhas nahasõbralik koostis teeb selle sobilikuks ka tundliku nahaga kasutajale.

 

Pakend

Pakendi suurus on eksitav. Karp on tunduvalt suurem kui kreemituubile oleks vaja. Samas, ma peaksin mainima, et kui kreemituub asetada karbile, siis reaalne suurus vastab pildisuurusele.

simpple-kind-to-skin-bb-cream

Kasutamine

Alguses ma olin veidi mures, et kreemi toon ei sobi mulle. Mingil põhjusel Simple teeb BB kreemi ainult ühes toonis. BB kreem muudab veidi varjundit vastavalt nahatoonile, aga isegi seal tuleb mingil hetkel piir ette.

simple-bb-cream-swatch

Õnneks oli Simple BB kreem kergelt hajutatav ning ma suutsin selle enda jaoks “tööle saada” teisel katsel. Ma lihtsalt pidin seda vähem peale kandma. Just kerge hajutatavus ja ühtlustumine nahatooniga tegi sellest sobiva toote kiiretesse hommikutesse.

BB kreem oli tiheda kontsistentsiga ning väike hernetera suurune kogus suutis katta ilusti pool minu näost. Ma kandsin natukene kreemi põskedele ning sealt juba hajutasin laubale ja kaelale.

Simple BB kreemil on kerge katvus, seega see sobib pigem klaarile nahale. Kreem kattis väiksemad iluvead ja ebaühtlase nahatooni. Suuremate vistrikega jääks BB kreem paraku hätta.

Simple BB kreemil oli ka üks asi, mis pani mind natukene imestama. Kreem sädeles kergelt! Kui ma ei kandnud peale matistavat puudrit, siis oli näha sädelust üle näo. See ei olnud küll piisavalt häiriv, et kreemi mitte kasutada, aga see oli midagi, mida ma ei osanud oodata. Päevadel, mil ma pidin olema ametlikumas keskkonnas, ma kasutasin BB kreemi peal puudrit.

BB kreem püsis peal peaaegu üheksa tundi väheste hajumismärkidega.

 

Kokkuvõte:

Hea:

  • Kergelt hajutatav
  • Kontsentreeritud
  • Kerge kasutada
  • Ilus disain
  • Sobilik tundlikule nahale

 

Halb:

  • See sädeleb
  • Saadaval ainult üks toon (medium/honey)
  • Karp on tuubi jaoks pisut suur

 

Kas teie olete kasutanud Simple Kind To Skin+ Perfecting BB kreemi? Jagage oma muljeid kommentaarides!

Antud postitus valmis koostöös Puhas Kosmeetikaga. Minu arvamused on minu isiklikud ning sõltumatud välisteguritest.

Ma loodan, et teile meeldis antud postitus. Kui teil on küsimusi või kommentaare, ärge kõhelge neist mulle kommentaarides teada anda.

Samuti ärge unustage vajutada “meeldib” ning jälgida mu blog, mu Bloglovin´ lehte, Twitterit, Facebook lehte ja Instagrami, et te ei magaks maha uusi postitusi. Kui teil on olemas ka Snapchat, lisage mind- Adryanawp.

 

Tänan lugemast,

Adryana

 

4 thoughts on “Simple: Kind To Skin+ Perfecting BB Beauty Balm SPF15

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s